Saturday, February 13, 2010

Pantai diserang piranna??

pantai diserang piranna? Janganlah berlaku dekat pantai-pantai kat Malaysia
seram gler.

gambar-gambar nie aku dapat dari email kakak aku.. just nak berkongsi dgn korang2 sume.

kejadian nie aku x pasti dekat mana n bile masa ia berlaku. tp mmg seram gler n melibatkan kematian ramai org.






7 comments:

sнaк said...

Ya Allah. Speechless.
Haih~

gooseberries said...

menakutkan.. kan

FaTiN said...

ni yang real ke dari mana-mana cite? coz png tengok movie piranna ni kat tv tak lama dulu

jajarina said...

scarynyer... pic pirana tu, btol ke camtu?? coz rasenye, before ni tengok pic die secara live kat national geography cam lain jek...

gooseberries said...

fatin n jajarina :

x pasti la sgt betul or tak because nie pon amek from email jek..

so klau u all penah nmpak kat tempat len bley la kongsi2 yep.

ParkAir said...

sebab tu la aku xsuka mandi laut. (sebenarnya tak reti berenang)

gooseberries said...

parkair:
mandi je kat umah..x yah ssh nk berenang.hehe :)