Thursday, February 25, 2010

selamat hari lahir...



happy birthday!!!!!!!!
hah! tue la ucapan yg biasa kita semua dgr time sambut besday nie..
asal lak tetibe cter sal besday nie..haha sebenarnya hari ini besday aku.. ahakz
thank too my family n kwn2 yg wish my besday..


ermm..sambut besday mmg best kan.. lagi2 kalu ada birthday party.
leh mkn2 hepy2 kan.. tp yg x besh nyer bila umur semakin meningkat..
wah umurku sudah genap 24 tahun upernyer..alahai..

tp pape pon tetap muda lagi kan..

sempena besday aku nie..
aku nak mengimbau kembali nostalgia masa kat mmc n usd. sepatutnye aku cte sal masa depan ke.. apa lagi yg x tercapai sepanjang aku hidup 24 tahun nie kan.. tp sje je sbb selama nie aku x penah pon smbut besday ngan kwn2.. first aku smbut besday pon ngan kwn2 kat mmc la.. miss sgt2 tyme tue..


so aku letak la gambar dlu2 xde la sambut meriah2 sgt pon..just smbut2 biasa2 jek tp terharu orhh.. =)



25 Feb 2008
gambar nie smbut besday kat mmc..
tq kwn2..


hah yg nie taun lepas nyer ..
nie lak time duk usd.. =)



sampai ble2 tak ley lupe r..hee
tp taun nie cm ne ekk..hahah =D







7 comments:

JMR said...

happy besday to u..

smoga thun ni lg bek dr thun lepas..hehehe

paan said...

nape letak gambar dulu2 ?? gambar sambut yg paling latest xde ??

happy birthday..

gooseberries said...

JMR: thanx u =)

paan : ala gmbar paling latest tu yg ade gmbar kek tu r..taun lepas.

thank u =)

chugie said...

hi there,

Selamat hari lahir.. bestnye tengok pic tu..

gooseberries said...

chugie: thank u :)

enyheartsdiamond said...

happy birthday..

birthday u sm ngn papa i :D

gooseberries said...

enyheart: thank u..

wish happy birthday gak utk papa u =)