Tuesday, March 23, 2010

beranikah anda??

hye..

zaman sekarang ini, pelbagai jenis kasut ada
macam2 design ada.
yang murah n mahal semua ada..
rasa nak beli je semua2 tue..kan kan..hehe
cuma ada duit or tak jek..

so bila da terlebih banyak duit.. byk la benda x berfaedah yang dibeli.
n then sape2 yang terlebih banyak duit, aku suggest beli r kasut2 nie.. tgk bran ke x.. hee
selamat mencuba!!!





yang nie kompem x haus tapak kasut. kuat n tahan lama.

massage kaki tradisional..


sape la mendera spider tuh!! ish ish



senang nak sangkut kat mana2 nie..


boleh ke tahan nie..


nampak da hot da..tp cacat la plak..hee


boleh digunakan untuk keselamatan..tajam orhh duri2 tuh!


jimat tol kasut nie..


cam ne nak jalan nie :)

ehh ehh.. cam ne la nak jalan..



memang jimat space..


nie kasut bergaya mewah. mana2 barang kemas x pakai leh r sangkut2 kat mana2 bahagian..

geli ar.. nak pakai


memang kukuh sgt untuk tampung berat anda.. hee

wah corak pusing2


hati2 yer..



terbelit2 kang..



halus... jek


yang nie paling best, kompem time ujan anda leh berbangga. kasut x basah beb!!
kasut sekolah xde ker..??



papehal pun belilah kasut mengikut kemampuan
dan
pastikan beli kasut mengikut kelesaan kaki anda.. =)


25 comments:

cEro said...

hahahaha,
sgt nak tgk org yg pakai kasut2 camtu berjalan kt shopping mall..
hehehehe

sI tEDI said...

x mampu nak menampung kesakitan kalau pakai kasut yg macam tu

Kay Nisa said...

nak beli satu~ ahahhaa

gooseberries said...

cero: maunyer tersangkut2.. kang x pasal2 terguling2 kat escalator.

si tedi: taw xpe.. sakit orhh

Kay Nisa: pilih2 jgn malu2 =)

alif said...

waaaahh..nice post..terhibur alif tengok kekasut kekasut nih..rasa berkenan nak hadiah yg ada payung tu kat koleksi aweks2

www.syoknyadownload.blogspot.com

❤ ~ * cik aidacomei * ~ ❤ said...

hehehe..kasut yang ader payung tummg unik..adeh..macam-macam tol la pale otak dorang nih..

ejaa said...

macam2 jenis kasut ade
hoho tapi kasut yang biasa jual kat kedai tu jugak yang jadi pilihan ku.yang kat atas2 semua ni out.
HAHAHA

NADIRA SALIM said...

mak aihhh kasot yang memang pelik dan unik..
yang ada spider tu memang cannot go..
terus tutop mata tengok pic tu..
fobia dengan spider..
huhuhuhu..

ParkAir said...

haha lawak betul entri ni,
kasut berpaku tu seswai baling kat peragut!

gooseberries said...

Alif: tq2.. haha yg ada payung mmg klakar =D

cik aida comei: terlebey kreatif nie cik aida..

ejaa: ofcoz..haha=D kasut2 cm nie, cmne la nak berjalan..

Nadira: pastikan spider tue x kuar..haha

Park Air: haha btol2.. mmg sesuai

JMR said...

aiyoo macam2 kasut ade ye..unik..tp ada nilai komersial ke..hahaha

From The News said...

hahaha lawak siot kasut-kasut ni..gelak guling-guling!!

siap ada payung yang tak boleh blah tuh..kekekke

nice post!!

gooseberries said...

JMR: kalau tgk dari segi nilai mmg xde pon..hahaha

From the news:tq2 hehe. tp mmg klakar kasut de payung tuh..wakaka =D

YucIkA said...

Ya Allah..pelik2 kasut nih..huhu..mane jumpa gmbr2 nih??
hahaha

gooseberries said...

yucika: haha =D cari kat google. jupe la macam2 kasut pelik..

chugie said...

eiii..x berani den nk pakai kasut ni. pelik bin ajaib je!

P A U L I N E said...

saya pernah tengok org pakai kasut bentuk love.. comel giler.. X)

enyheartsdiamond said...

yewww..kasut tikus tu!

gooseberries said...

chugie:haha =) sya pon x branie nk pakai.

pauline:kasut bentuk love... mesti cutenyer. suka r tgk org pakai kasut macam2 jenis.

enyheart: geli kan..haha

wanes said...

kasut yg tinggi2 nanti jatuh. kehkehkeh.

gooseberries said...

wanes: haha.. better pakai la kasut yg ok ckit.

afzainizam said...

Salam dari kami…
http://firestartingautomobil.blogspot.com
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. … kami sedang berusaha membaca older post entry kamu…

aduhhhh dalam dunia ni macam-macam kasut pelik ye.... kasut tikus tu yang tak leh tahan... adeke pompuan nak pakai nya tu....

r0sLiNa said...

mcm2 jenis kasut ada..

eLL_eLyaNa said...

kasut 2nd last tu...lady gaga pakai dalam video clip bad romance...hohohoo

gooseberries said...

roslina: yup2 hehe

elyana: owh.. patutla mcm penah tgk lu. nnti nak tgk video clip tuh! tq sudi share..hee =)