Monday, March 15, 2010

bila kek jadi begini....

kek sinonim dengan majlis harijadi, perkahwinan n majis perasmian or apa2 sambutan.
so KEK nie x kisah perisa pape pon sememangnya adalah acara yg ditunggu2.
iaitu acara memotong kek.
semua orang pon mesti da siap sedia ngan piring.
menunggu tuan empunya memotong kek tersebut.

kek mmg la best lagi2 ada perisa coklat..haha tue aku nye favorite larh.
x kisah la korang suka kek ke x,
tetapi kek nie dah menjadi kebiasaan setiap orang yang kek nie mesti kena ada.
if xde kek, pulut kuning pon xpe..
jnji ada gak acara potong memotong.

hah! cukupla tue cerita pasal kek yang cantek dan sedap.
ari nie aku nak tunjuk beberapa jenis kek yang pelik tp menarik.
hurmm sanggup ke nak mkn kek2 nie???



Kek zombie ( import dari kampung pisang kot) :)


wei!! nie kek pakcik sape neh!!


leh lak cam nie..


dragon cake..



kek kes pembunuhan dan penceraian.. =)



kek ape nie..siap de tikus2 mondok besar tuh!


kek sotong kurita ( ade rasa sotong ke?? )



hahaha =D


hari memperingati Geng Gagak Hitam



x sanggup kot nak mkn kek nie!!

papehal pon enjoy la yer.. see u all soon =)

18 comments:

Farhah (applegreen) said...

err..nak mkn pun mcm xde selera dh tgk~hehehe

ParkAir said...

kek sotong tu je aku sanggup makan, yang lain ewwwww!!!

Aini said...

bwueek.. tak selera langsung nak makan kek cam tu

gooseberries said...

Farhah: haha kembang tekak beb!

parkair: geli orhh. sotong tue ntah2 ase sotong jek.

Aini: tau xpe..=P

rizal jabai said...

evil gylerr...rase cam besh anta kek nih wat suprise..ngeee

enyheartsdiamond said...

suka kek penceraian tu..hahaha :))

gooseberries said...

rizal: bagus gak idea tuh!! haha =D

enyheart: kejam tol kek tuh! =D

cyberboy said...

ada jual x,nak beli satu..

gooseberries said...

cyberboy: tiada services perkhidmatan penghantaran kek disediakan..haha :D

chugie said...

x penah lagi jumpa kek camgini live depan mata.. kalu ade, saya yg lari dulu.

gooseberries said...

chugie: hehe nnti kita wat time nak smbut besday..haha =D

Sakira said...

Saya nak kek penceraian tu !
Lawa dowh ! ;p

rossoneri said...

huh, erk...dorg ni mmg xada keje wat kek mcm neh

jan said...

eeeee....xsgup xsgup !

jan said...

eeeeeeeeeeeee

gooseberries said...

sakira: a'ah taw xper kreatif orh hehe =P

rossoneri: terlebih kreatif la tuh! haha

jan: geli orh..haha =D

afzainizam said...

Assalamualaikum salam sejahtera,
Pemanis kata pembuka bicara;
Dari Blog kami bercerita,
Untuk tatapan sahabat semua.

Bukan kacang sebarang kacang.
Kacang melilit si kayu jati.
Bukan datang sebarang datang.
Datang membawa hajat di hati.

Anak raja main congkak,
Main congkak punya pelan ,
Boleh saya tumpang bertanya,
salam dihulur tanda persahabatan,

Salam ziarah salam kunjungan pada kamu…. Salam dari kejauhan
Salam dari kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

uhhhhh sadisnya kek tu.... sangat dramatik lah... menakutkan

gooseberries said...

afzainizam: menakutkan dan ade yg menggelikn orh hehe =)