Tuesday, March 30, 2010

cantek tak handbag saya??

hello!!

beberapa hari lepas aku da bawak korang tgk2 kasut.. so tq sebab sudi tgk yer.
memang ramai sgt duk bertandang tgk kasut.
kali ni nak bwk korang tgk handbag lak..
tp bkn beg aku pon just nak berkongsi pelbagai jenis beg.
if korang berkenan, jln malu2 amek jek..
=)



pastikan ikatan kasut tu kemas yep :)



sambil dating kat taman, ley la tolong2 pakcik tukang kebun siram2 pokok.



hati2, kang kena cakar lak!



x yah risau kalo tali beg kukuh atau x, pegang tgn jek.


kompem nie paling selamat..hehe



bagus neh! 2 in 1





yang nie pon byk kegunaan selain handbag biasa..



hah! yang nie x yah susah2 nak pegang or kepit2.




geli orhh..haha


nie pon..hee



yang nie paling safe utk kes ragut.. jgn tercabut tali tue sudah..haha =D


okla harap terhibur =) .

p/s: nak beli handbag pon kena la pastikan ianya selesa dibawa, tahan lama, mengikut kesesuaian majlis,belila beg mengikut kemampuan.Belilah beg yang cantik dan tahan lama dan yang paling penting ianya selamat dibawa ke mana sahaja.





12 comments:

Sakira said...

Suka yang guitar tu dowh !
Smart. Kalau nak beli kat mana larh yep ? Haha ;)

JAI said...

Menarik.Pelbagai beg..canggih-canggih.Updated blogger terhebat

ParkAir said...

haha yang katak tu kalu tengok mesti ingat nak buat gulai.

gooseberries said...

shak: kat times ada kot..hahah

jai: haha tq =)

park air: leh lak wat gulai.. haha =D

Sakira said...

Kat Times ekk ?
Jadi tak 17 April ? Hehe :)

gooseberries said...

shak: hee.. agak2 jek. jd2 klo xde pape hal ..=)

Alynn Notnot said...

pelik betul semua handbeg tu:))

gooseberries said...

Alynn: a'ah semua handbag pelik2 :)

Rainbow said...

nice very2 nice and creative + modern.. :D i enjoi it.

Kay Nisa said...

sukew yg gitar tu~ he he he~

gooseberries said...

rainbow n kaynisa: yup2 so nice :)

afzainizam said...

Salam ziarah salam muhibbah dari
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

uhhhh banyak sekali benda pelik dalam dunia ni ye..... ishhhhh ade katak plak.... but yang pelik tu lah yang jadi tarikkan