Friday, March 19, 2010

nak mouse cam nie...


Hari nie hari jumaat. yay! esok cuti..hehe

mouse kesayangan aku da rosak orh..bkn salah sesiapa tetapi salah diri sendiri. suka sgt letak merata2. akibatnya... adess
so aku teringin nak ada mouse cam nie. nak semua2 jenis nie. so sape2 yg ada leh r kongsi2 ngan aku ekk.hehe



warcraft mouse



yang nie pon aku nak, leh men race2 lak pas gune ngan komputer..hehe




wah! yang nie comel..ade lup2



best gak nie 2 in 1. keypad + mouse




ni pon cute =) if lapo leh la mkn ye!



so hot!!




mouse nie ukir2 kayu kat belakang umah jek..hee

sekian .. jupe lagi nanti =)



12 comments:

Aimee Termizi said...

bapak.... mcm2 pesyen.

gooseberries said...

Aimee Termizi: a'ah macam2 ada

keyman said...

cun-cun mouse tu beb..

From The News said...

heheeh smart2..kreatiff sapa yang buat mouse2 ni..

gooseberries said...

keyman:taw xper. smart orhh

from the news: tue r klo de nk g blaja wat mouse lah..hee :)

JMR said...

yg kaler merah tu tak beragak..hahha

yah said...

mouse bntuk eoww xde? jeli2 ke?? heheks

cikgu isza said...

yang merah tu... Arghhhh.. :)

rossoneri said...

masa pc fair, nampak satu mouse ni, corak butterfly, kecik comeiii je, nak beliiiii...tapi xde duit.. waaa sedih2

YucIkA said...

cutenyer...

yg hot tu xleh tahan...hahahaha...

btw, nice entry =)

eyriqazz said...

nak3..kat mana boleh dapat ni?

gooseberries said...

JMR: haha so hot!

yah: x abes2 ngan eeooww

cikgu isza: btol2 hot nie, sume suka..haha

rossoneri: ala..mesti cute kan. xper2 nnti u bli lak len kali.kumpul duit. hee

yucika: hehe tq

eyriqazz: kalau ada jual kat cnie da lama bli neh! hehe