Thursday, March 11, 2010

pelbagai jenis kereta untuk kegunaan seharian..

hai semua.. ni just nak kongsi gambar-gambar kereta aneka ragam..hehe

tue je r aku jupe when aku cari2 kat internet petang td..
g pon xde idea g nak tulis entry panjang2.. =)

kereta2 nie sume mmg sesuai untuk dibawa mengikut majlis yg bersesuaian..
leh la korang try pas nie, if nak order terpaksa la aku mencari egen2 kereta nie sume ahaks :)



kereta berbumbung ayam. ni sesuai untuk bersiar2 ngan family petang2, amek2 angin.




hah!! yg nie aku x sanggup nak naik. hari2 kene gosok gigi keta kalo macam nie..hehe



ni kereta bot, mayb umah dye xde pantai or sungai besar. sbb tue dia nie nak sgt naik bot kot. dapat naik kereta bot pon jadilah kan..



ini kereta ke.. besi buruk???



hee =) kereta pon ada yg mengoda taw ..



jeng! jeng! jeng!.. masa untuk menyerang!!!!!!!



nampak ke nak drive. da la semak samun. apa motif tgn tue x twu r.



kereta nie baru kuar dari laut.. x sempat nak bersihkan kot.. =)



kotak!!! kotak!!



fesyen ape lak nie ekk...



kalau malam2 bwk keta nie ok x? =)




kereta ke? or tuan dye yang rabun? kui kui =D



aku sanggup x nak naik kereta nie..haha


leh tanam macam2 kat atas kereta nie ekk



kesian aku tgk kereta nie =P


hehe macam2 ragam orang dengan hasil rekaan masing2. so kesimpulannya, bawak kereta hiasan macam ni semasa pergi kerja..haha =)



8 comments:

JMR said...

JPJ xlepas kete ni..heheh

Kyuubi_85 said...

wah comelnya kereta ni.. kalau nak bawa pegi keja, sure jln jam.. haha

gooseberries said...

JMR: hee btol2

Kyuubi_85: comfirm jem nye, ngan org nk tgk lagi. dye nak lalu celah2 keta mmg xlepas..hehe

chugie said...

hahahahha..ingtkan kete betul yg biase jumpe kat OTR, rupenye kete2 kepelikan eheheh..

gooseberries said...

chugie: haha =D just for fun

MiSz MaNja said...

kete pelik2 yg cun melecun xpe gak nak naik.. kalau xcun jangan harapla aku nk letak p0ngg0ngku ini..

gooseberries said...

miszmanja: btol2.. orangnye cun mestila kete kena cun gak. berjalan seiringan..hahah =D

paan said...

keta bmw xde ek ?? aku minat bmw la..nanti dah jadi jutawan nak kumpul koleksi bmw..