Friday, March 12, 2010

suka betul dengan toilet ekk..

cerita pasal toilet nie,
mesti korang de kenangan masing2 kat toilet kan..kan. hehe
x kisah la kenangan apa pon.. ia tetap menjadi pilihan setiap hari..haha =D
ok la.. nie ialah salah satu cara if korang sumua suka sgt ngan toilet,
sampai ase nak peluk ke..
sbb rindu n sayang sgt kat toilet.
so leh la amik idea diowng neh!






ini if korang x nak tinggalkan toilet kat umah, leh la pakai baju ber'toilet'. ahaks :)



if mkn pon x sanggup tinggalkan toilet leh la jadikan kerusi, mangkuk..hehe
korang sanggup ke?? :P



hah yg nie sebenarnye toilet couple. so sebab ade love2 tue kira syg toilet sgt2..hehe leh ker cmtuh..



rumah korang pon leh la wat bentuk2 ala2 toilet.


rumah cam nie pon leh gak..

hah! siap ade LV g..


nak wat akuarium pon boleh.



kerusi ini boleh digunakan dimana2 sahaja.


yang nie lak.. heeh


nie lak, leh peluk2 bawak g tdow..


sekian kisah sayangi toilet anda =)


17 comments:

chugie said...

pelik punye toilet ni!

gooseberries said...

chugie: haha mmg pelik :D

Sakira said...

Saya nak yg LV punya larh.
Baru ada gaya bila orang singgah kat rumah kita, bukan ? ;p

gooseberries said...

sakira: haha btol2 bergaya mewah la ckit..:D

yah said...

yg jd tmpt mkn tu.. ble xthn trus buang kihkih..

ParkAir said...

hahaha yang van toilet tu memang kelakar giler. sanggup orang tu bawak van tu..

cikgu isza said...

murid2 kat sekolah paling suka kat toilet... kalau masuk mengajar takde le yang tak minta ke toilet..huhuhu

gooseberries said...

parkair:yg van tue mesti xpasan kot..hahah :D

yah: heheh.. pengotor tol klo buang trus..hahah

cikgu isza: student mmg suke g toilet, xtwu la suke wat ape. yg taw nyer aktiviti diowng yg ske ponteng klas..hehe.

alif said...

wah..dah terlampau maju sgt la tu..ekekeke

enyheartsdiamond said...

comel sgt!!! :D

teeheeeee!

paan said...

macam2 jenis toilet yang ada...xtau maner nak pilih .....

starsyeea said...

ahakss...menarik!! ;p

cyberboy said...

toilet dalam toilet tak de kew(peace no war)

afzainizam said...

Salam ziarah salam kunjungan pada kamu…. Salam dari kejauhan
Salam dari kami
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
http://firestartingautomobil.blogspot.com/

”Selintas camar yang lalu
membawa sarat harapan
nun di puncak awan biru
sana sayapnya meluas membuka
ruang pandangan manusia
agar mengheret dukanya pergi”

" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara
Sebuah persahabatan....
Terima kasih
kembara ziarah maya”

Mulanya penuh sukar
Keyakinan teguh sendirian
Di bangkitkan sama teman - teman
Harungi suatu tujuan

Perjalanan masih jauh
Kemanisan menunggu ayuh
Masih penuh kesukaran
Namun yakin berkumpulan
Membangkitkan semangat tujuan
Mewarnakan kemanisan
Demi kemanusiaan

أحسن شئ كلام رقيق يستخرج من بحر عميق على لسان رجل رفيق

"Sebaik-baik perkara ialah: Perkataan yang lembut, yang dikeluarkan dari lautan yang dalam, daripada seorang yang lemah-lembut"

gooseberries said...

alif: zaman makin maju..hehe

enyheart: yup2 cute2

paan: pilih2 jgn x pilih.. =)

starsyeea:menari sgt! =)

cyberboy: nnti u la yg wat okey! =)

rossoneri said...

hahaha yang xtahan restoran toilet tuh...

gooseberries said...

rossoneri: geli orh restaurant toilet tue, walaupon bkn guna utk tue. tp still geli..yakk =P