Thursday, April 15, 2010

bila tgk clash of the titan

hello my friend.. hurmm akhirnya dapat la jugak menjenguk gooseberries nie. biasa la aku kan bz2 ckit.. hee

tp bz2 pun still dapat gak berpeluang menonton wayang bersama my besfren fatiha pada hari sabtu lepas kat times. kitorang sebenarnya nak tgk cite How to train your dragon. tp di saat akhir beli tiket, of coz la x sempat. if ada pon bawah sekali r nmpaknyer. so second choice kitorang ialah Clash of the titan.
btw, sebenarnya aku x twu pon cite nie cm ne. tp penah la tgk trailer kat tv. so agak2 je la cter lawan2.



Clash of the titan nie menceritakan tentang perang antara dewa Yunani kuno dan merupakan penyempurnaan dari film Clash Of The Titans sebelumnya yang diproduksi tahun 1981.
peperangan ini juga diantara para dewa sendiri dan akan mengakibatkan kehancuran pada dunia. Hero cite nie Perseus , dewa yang dibesarkan sebagai seorang manusia merasa putus asa dan berusaha untuk menyelamatkan keluarganya dari Hades iaitu dewa neraka. so pastu bermacam2 rintangan dan cabaran yang terpaksa perseus nie lalui. termasuklah berlawan dengan kala jengking gergasi. medusa(
spesis ular n when pndang mata dia, akan menjadi batu) dan akhirnya berlawan dengan kraken ( spesis anaconda tp besar giler) dan membunuhnya menggunakan kepala medusa.

wif my opinion, aku rasa cite nie best la gak bab lawan2 adventure. tp jalan cerita still biasa sahaja. ye la biasa la kan hero mesti menang punya. so aku bg la 8/10 untuk Clash of the titan.

so sementara menunggu time nak tgk wayang kami berdua berjalan shoping2, n beli big apple. n sempat gak snap2 pic together2..hee




mintak diri dulu, jaga diri baik2 when u all melawat gooseberries yep =)

11 comments:

sasha* said...

lama gile i tak tgk wayang T_T

shafiq said...

minat dengan Io..hehe.. ;)


http://belogbagus.blogspot.com/

cEro said...

waaa, rase mcam nk tgk plak clash of the titans tu..
tak tgk lg...

gooseberries said...

sasha: jom2 nnti kita tgk sma2 =)

shafiq: erkk =)

cero: tgk2.. best gak =)

MineMixs said...

Da lme xtgk wayang..haduishh..
mcm kureng ajer citenya..hehe.

gooseberries said...

mine mixs: hehe.. if minat cter cmtu ok la.not bad. cuma jalan cerita dia biasa aje. jnji cter bergerak n faham..hee

AISHA SAAD said...

lama dah tak tengok wayaanggg!!
nape tak tengok cinta stii... apetah tak ingat!! dah kua kan??

adehhh, bila nak rajen nih.. huuu~

tapi wyg times tak besh!! org sumpah la ramai.. huu~

ParkAir said...

yeke best? kena download nih!!

Zikr the Jalanan Sepi Perantau said...

erm mesti tonton nie...

gooseberries said...

aisha:Semerah Cinta Stiletto mmg nak tgk gak. tp kena r tgk2 cter2 len dlu..hee. a'ah taw xpe, wyg kat times x twu la asik penuh jek. pelik tol. coz nk g bli brg tue r terpaksa la tgk trus kat ctuh.

gooseberries said...

parkAir: nor bad la.. hee klo x best jgn salahkan saya..haha

zikr: tgk2 jgn x tgk..hee