Tuesday, May 4, 2010

Award from Dania... =)

hai all..
hari ini, pagi2 lagi dah time Award.. happy2.
Award nie yg kedua la gooseberry terima.. thank a lot.. 



Thanks to Dania ibrahim sebab bagi  award ni... thanx dear.. =))
 
macam biasa.. kenalah ada syarat2 nya..

  1. Thank and link the person that give you the award 
  2. Pass this award to 10/20/30/all bloggers you've recently discover 
  3. Contact said blogs and let them know they've won this award 
  4.   State 7 things about yourself
so aku nak bg Award nie just nak tag secara rawak je lah.. ingat nak tag gak la semua..tp x sempat. so semua yg follow aku, Award ni untuk korang gak.. =)



7 thing about myself ( still sama ngan Award dlu..hee)

1- saya seorang yang cun..haha
2- suka baca novel
3- suka tgk movie..
4- saya suka jalan2 n travel jauh2 tp xde duit lagi nak pegi.
5- love computer games. klo main da kisah orang len dah..
6- saya seorang yang cepat bosan.
7- suka sangat ketawa..hee :)

p/s : this Award to all my followers.. tq =)





10 comments:

A D I A said...

yey yey dapat award! tq ye i lap u laaa

sasha* said...

terima kasih sally :)

gooseberries said...

Adia:
hehe lup2 too.. welcome2

sasha:
sama2 =))

Rainbow said...

oomaiDEar haha.. serius blog pelangi interesting??.. tQ2..
untuk appreaciate nnt saya buat.

suke celoteh cik beri.. :)

wahidakhairy said...

tq sally...i luv u la.....hehe

Syasya Imani said...

thanks sis..
sis mmg lawa pon..
:)

gooseberries said...

rainbow:
mestilah cik pelangi..tq2 n welcome =))

wahida:
welcome..luv u too =D

syasya imani:
sama2.. lawa ke? terharu nie.. hee tq =D

Isfahanim said...

award ni akak cipta sdria ae??
gud2x

jan said...

:D

gooseberries said...

isfa:
yg Award nie org bg.. so kita bg lak kat org. bkn reka sendiri..

jan:
suka ekk.. =D