Thursday, May 27, 2010

cadar impianku..

selamat pagi...

semalam aku ada terjumpa satu blog nie. blog ini menjual cadar comforter. blog yang aku maksudkan nie ialah cadarimpianku. anda juga boleh lihat dan klik di sini.

sebenarnya, tokey kedai cadar comforter nie ada buat offer. semuanya murah-murah n amat cantik. ada cadar single, queen set n king set. tp serius aku  cakap memang cantik. bukan nak kipas2 tokey tp memang cantik. banyak gal la yang aku berkenan. so aku tolong la promote kedai tokei cadar nie.hee.




tokey kedai ini ada wat free gift for blogger. so sape2 nak join  ni akan dapat FREE GIFT CADAR COMFORTER bernilai RM 75 dengan setiap 5 customer dr blog anda, kalau ada 10 customer..so RM 75 X 2 = RM 150, leh tukar dengan comforter lain yang sama nilai..free gift  tokey ini akan siap pos ke umah taw.

ini syarat2 nya..

Syarat-syaratnya...
1. Buat entry pasal blog tokey..mcm introduce la sikit...letak link.
2. Visitor dari blog anda akan dapat komisen 20% bila bgtau tokey link blog mana diorg dpt sumber ni..
3. so, 5 customer dr blog anda, anda akan dpt 1 free gift bernilai RM 75.
4. bgtau tokey lepas korang dh buat entry tu..leh tokey rekod utk list blogger yg join..
5. Status free gift akan tokey bagitau selepas habis offer ni..lau nk tau ms tgh offer leh tanya tokey..k?
6. Link blog anda akan tokey war-warkan dalam facebook tokey, fanpage & blog ni lepas habis offer ni..

Offer ni dari hari ni, 25hb Mei 2010 sehingga 8hb Jun 2010....
sesuai untuk bagi gift  dan yang paling penting amat murah sekali .. =))
Selamat mencuba..



11 comments:

Cik Birder said...

good luck dpt cadar baru!!!

gooseberries said...

cik birder:
hahah..tq2. =)0

Anne Boleyn said...

smoga ada customer dtg dr blog awak..ley la dapatc adar impian awak kan??? hehe klu de lebih..bagi hana 1 yerr.. :p

Roxy zai said...

wah..lawa cadar tuu..^_^

gooseberries said...

hana:
haha tq2. klo de lebey kita ppos trus ke rumah awk..hee

roxy:
a'ah lawa2..hee =)

enyheartsdiamond said...

cadar ni utk kawen ke yayang? :D

Azizul Luqman said...

botak tak memerlukan cadar.,
botak juz' tido atas kotak..,
hehehehe...
ada cadar utk kotak x? :P

gooseberries said...

eny:
haha..xde la ..hee =P

azizul:
paper lama kan ada..ley alas kotak tue..heee

A D I A said...

wahh harap2 gooseberi dapat la ye, nanti boleh hadiahkan kat kita hehehe.

mode: muka tak malu

afzainizam said...

┌─┐ ─┐
│▒│ /▒/
│▒│/▒/
│▒ /▒/─┬─┐
│▒│▒|▒│▒│
┌┴─┴─┐-┘─┘
│▒┌──┘▒▒▒│
└┐▒▒▒▒▒▒
└┐▒▒▒▒┌
Peace no war...
Selamatkan Palestin.. Tanggungjawab Yang Wajib Ditunaikan ... Selamatkan Gaza!
Ratusan ribu rakyat Palestin berada di ambang kebuluran..

Misi KeAmanan dari kami…
http://firestartingautomobil.blogspot.com
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

Sorry bebanyak agak ketinggalan lah banyak entry kamu... coz banyak hal sibuk ngan bagai-bagai urusan lah... Sorry...

uhhhh cantik cantik cantik harga pun cantik nak raya ni kak oiiii

gooseberries said...

adia:
hahah.. kita sher2 je la yer.. =D

afzainizam:
ok xpe2..no hal la.
sbb nk raya la dpt murah2..hee