Friday, May 21, 2010

Nice blogger Award!!


salam jumaat semua...

wee~~ sungguh ber "happy" ari ini. ramai blogger yg tag gooseberries dlm minggu2 ini. ceh bajet glamour r tue..hee. g pon bukan selalu nak bermegah2 nie.sekali sekala x salah bukan.   =)


seterusnya gooseberry nak ucapkan ribuan terima kasih kepada MisxXYZ dan Cik Puan IenaFazlyna sebab sudi bagi award nie.. 

wah dapat award nice blogger.Nice ke gooseberry nie.hehe, nice la kan. sebab tue dapat award nie..

1. Apa yang bermain dalam fikiran kamu sekarang?
~~~~aku nak tido, nak duit gaji aku..huuuu

2. Nama samaran kamu ?
~~~~gooseberries~~~~~~~

 3. Berikan tiga orang yang kamu sayang
~~~mak, ayah n family larh + kawan2 yang ingat kat gooseberries nie.. =))

4. Panggilan untuk si dia
~~~oppsss NONE~~~

5. Hadiah yang korang impikan dari orang tersayang
~~~2 juta yang aku berangan2 semalam..we~~~

6. Blog mana korang suka follow?
~~~semua blog yg gooseberries follow tue la yg disukai.. 

7. Bagi award ni kat 15 blogger lain dengan penuh penghormatan:
~~~ hah nak bg sape lak nie.. ( nie pon dipilih secara random)
  1. natasya
  2. cyberboy
  3. azizul luqman
  4. Amy Syaquena 
  5. abgFeroz
  6. Anis hamzah
  7. Jemari seni
  8. azfarul
  9. ervinarazali
  10. cero
  11. blue
  12. enyheartdiamond
  13. si tedi
  14. rashid
ok la, stop dulu. ingatla k, setiap org yang berbuat baik kepada sesiapa pon, pasti akan dibalas baik juga. =)





19 comments:

Azizul Luqman said...

award ye...
hohohohohoho...
blh wat entry pasal award pas ni... :P

blueCITY® said...

salam salina...

terima kasih dan terharu
kerana terpilih berada di hatimu
hehehhehe...

ambil dulu awardnya ya,
taq kalu free akan dijawab juga
ekekkekek

tq
jaga diri
xoxo

gooseberries said...

azizul:
haha amek2 ley menambah en3 anda.. :))

blue:
wsalam.. sama2. =)))

Hana Picca said...

erk?? kena tag..??

hehehe..terima kaseh gooseberries..nnti i amek ye

gooseberries said...

hana:
welcome =)

Amy Syaquena said...

salam salina..terima kasih ye kerana terpaut pada blog amy...terkezut siut pape pun thanks a lot dear...

gooseberries said...

amy:
welcome =)) hehe selalu2 la singgah cnie lagi yer.. =D

Jemari Seni said...

Hakak kena tag!!! Insyaallah nanti Hakak buat aik! TQ

gooseberries said...

jamari seni:
welcome.. orait =)

cEro said...

thanks salina..
akan disimpan..
nanti ada masa akan dibuat tagnya..
thanks yek...

gooseberries said...

cero:;
ok2 bila2 pon xpe =))

Anne Boleyn said...

waahh~ tahniah! :)

gooseberries said...

anne:
thank you =))

afzainizam said...

~~~@@@~~~
” Salam dihulur salam sejahtera,
Pemanis kata pembuka bicara;
Dari Blog kami bercerita,
Untuk tatapan sahabat semua”
~~~@@@~~~
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

Salam lama betul tak ziarah cozz ade buzzy sikit lah maaf ye lambat sampai blog kamu ye…

ha.... aku tak dapat pun award tu... ye lah sape lah kitakan...
alahhh aku gurau aje beb... ape pun seronok macam menang anugerah besar plak

gooseberries said...

afzainizam:
haahah.. nnti if dpt award len nnti ley bg awk la..hee =))

Abu Luqman said...

salam..ziarah salina..mana ade ..orang kampung popular..dak aih..orang kampung macam biasa la.

sis shuhada said...

baekkkk (komen ayat last hehehe)

ZACK ENTRY said...

popular la blog ni..dapat award..tahniah!=)

gooseberries said...

abu luqman:
popular lah..hee

sis shuhada:
hahah..okey!

zack entry:
mana de popular pon.. hee..pape pon thank =))