Thursday, May 20, 2010

Tag dari kak cabai


Tag dari kak cabai..

sebenarnya tag nie pon from minggu2 lepas lagi. tp nak wat cam ne x de masa nak wat.
so inilah saat dan masa yang sesuai..

so papehal kena ikut syarat2 nya..

1) Go to your photo files, select the 8th photo folder.
    done (^_^)


2) Select the 8th photo in the folder.
    done (^_^) 


3) Post the photo with the story behind it.

  the story behind this pic - gambar terakhir kami pas tamat study kat mmc. betol2 touching sebenarnya . tp x cukup semua geng usd r..time nie ktiorang keluar tgk cite avatar. walaupon ini saja yg ada tp x kisah la jnji mmg enjoy ari tu. pic nie bulan 12 ari tue, tp still rasa macam semalam je jupe diorang. best sgt2. n really2 miss sgt kat korang =))

4) Then challange 8 blogging friend to do the same.
  1. Nur AtiEtin 
  2. adreynieelisya
  3. amira farhana
  4. aisyah ibrahim
  5. zaidah
  6. salmia
  7. hana
  8. Ibu Mifzal Arsyad

k r nie je yg yg telah dipilih secara rawak..hee =))


harap semua enjoy la yep.. =)))

7 comments:

chugie said...

macam2 tag ade ye..

gooseberries said...

chugie:
taw xpe..hehe. nak mnambah2 en3 =))

Salmia said...

kalo photo folder ada dua je..
each folder ada less than 8 file camner?

gooseberries said...

salmia:
xpe lorh.. nie kita amik je gmbar mana2 jek..hee :P

a d r e y n i e e l i s y a said...

wah2!!!
nanti aku wat aaarrr..
thz for da tag!!!

gooseberries said...

adreynieelisya:
hee ok.. wat2 tau =)

gooseberries said...

adreynieelisya:
hee ok.. wat2 tau =)