Tuesday, June 15, 2010

double lucky draw contest

salam semua..

hari ini xde aktiviti nak wat so tiba-tiba  terjumpa la satu contest nie kat blog azreen

DOUBLE LUCKY DRAW CONTEST!!

so aku terminat lak nak join..so jom la join sekali ngan aku..bkn kena byar pon hee

pastu sila lah baca syarat2 nya okey! =)







lucky draw ni sangat unik dan menarik!!





Kenapa Menarik?

1. Lucky draw ini adalah anjuran dari gabungan dua blogger kreatif yg berlainan jantina =)

2. Lucky draw ini terbahagi kepada 2 kategori; kategori lelaki dan perempuan

3. 2 pemenang bertuah akan dipilih (2 pemenang untuk setiap kategori)






Hadiahnya juga menarik! Setiap pemenang akan diberi header blog percuma + Topup RM10!






Syarat-syarat penyertaan :

2) Tulis entry pendek bahawa anda telah menyertai lucky draw ini. (jangan lupa link ke blog Azreen & Aleng )

3) letakkan kedua-dua banner di dalam blog anda (sidebar) <---copy banner code yg telah disediakan.

4) Sila tinggalkan link entry anda di dalam komen mengikut jantina (Kategori Lelaki : Azreen, Kategori Perempuan : Aleng )

5) Tarikh tutup penyertaan adalah pada 12 Julai 2010.




so apa tunggu lagi jom la join..hee =))




6 comments:

Anne Boleyn said...

waahh..moga anda bertuah yerr. Good luck!! :)

p/s:hye..nak tak letak iklan blog free kat blog Hana? Jom datang blog kalau nak tau sal tu :)

aleng said...

ok thanx sbb join. gud luck!

gooseberries said...

hana:
thank u dear =) jom la join sekali..

aleng:
welcome..tq dear=D

mama zharfan said...

me singgah tgk entry..good luck!!

gooseberries said...

mama zharfan:
tq.. =)

enyheartsdiamond said...

goodluck dear :D