Tuesday, June 1, 2010

keyword..

salam semua wahai bloggers..

pada pagi nan indah nie.. gooseberries xde idea langsung nak wat N3. pastu xde mood la plak. lost semua memory yang nak cerita kat korang. tp esok2, lusa ke.. nanti aku update balik..hee

so dgn en3 yang x seberapa ni, harap2 korang sanggup la baca ekk. bkn de pape pon just nak tunjuk 1 keyword nie masa aku nak tgk traffik kat nuff.

ni dia...tadaaa!!!!!


nak lebih jelas..silalah klik gambar di atas.

hurmm.pelik tak? selama aku post n3 x penah la ade bab2 ..teeettt!! suci dan murni je blog aku nie. sape la type keyword nie hahah. =D
 
so kepada semua bloggers, selamat berblogging. selamat semuanya.
p/s: sal tag yg blom aku wat. tq. tp myb lambat lg la aku jwb tag2 tue k..hee =)


22 comments:

cha said...

haha i pelik cmne blog kwn2 bloggers i dpt keywords pelik2 :P

sI tEDI said...

ngerilah keyword tu. h eh eh ehe

-telordibasuh- said...

haha..demm.sedap dirogol...

gooseberries said...

si tedi:
tau xpe..haha

cha:
haha.. taw xpe. nie first time i dpt keyword cm tue.

telor:
haha..menakutkann hee

Sakira said...

Haa, kak ! Akak wat apa ekk dalam blog ni ? ;p

gooseberries said...

shak:
haha mana de.. suci jek..=))

r-mean said...

hoho..gilo~

gooseberries said...

a-mean:
hee..mcm2 org nie

mama zharfan said...

salam ziarah :) me blogwalking...have a nice day!

Saiedah Syamielah said...

mungkin ade entri salina mempunyai perkataan seperti "tu" sedap dirogol
tu la die keluar kot,,w'aalam,

Norasikin said...

Ntah macam mana la diaorg buat index. Suka2ati je

a i d a ; said...

award utk cik salina. :)

http://booboo-chacha.blogspot.com/

gooseberries said...

mama zharfan:
salam.. keep in touch k! =)

siedah syamielah:
myb la bcoz de entry hampir dirogol =)

norasikin:
hahah..x twu r..

aida:
award? tq2 nnti kita tgk.

Azrai Ahmad Zamri said...

salam ziarah..
hehe, tu la pasal..
kadang2 ada jew keyw0rd pelik2 yG masuk..musykil sungguh

gooseberries said...

azrai:
wsalm..
taw xper.. tp ni first tyme la kena cm nie.. hee klakar =)

rossoneri said...

hahahahah...apa kejadahnya laaa ada orang nak search kat google pasal benda tuh..kalau search kat youtube ke, logik lah gak..

gooseberries said...

rossonerri:
hahah..a'ah kan...

❤ ~ * cik aidacomei * ~ ❤ said...

tersedak akak minum air teh limau ni tengok keyword tu..haish..sape la suke dirogol tu? ish..tu bukan rogol tu suke namenye..ish..ish,..macam2 hal la sekarang ni,..sape yang taip mende alah rogol tu..memang gile seks..eeiiiiiii..

TeRRoRRiZZ said...

gempaklah key word

gooseberries said...

cik aida:
hahah..baik2 minum yep b4 baca...hee
tau xpe..mmg org otak kuning je r yg type2 bnda alah nie..ish2

terrorrizz:
hahah..mmg gempak! :)

sis shuhada said...

hik3 ada ekk word tu dlm blog ni? aiyooo...

gooseberries said...

shuhada:
ntah la ..hehe ngarut je sape2 yg type nie..hahah