Wednesday, June 16, 2010

Reading Store Giveway by suhaila



hai kawan2..




'Create


hari ini aku nak war war kan satu blog nie. blog yang aku maksudkan ialah myreadingstorebysuhaila. blog ini menyediakan dan menjual magazine secondhand books n novel. 
so sape2 yang da terlepas magazine yang keluaran bulan2 lepas..n then anda boleh cek kat blog nie kot2 ada dalam list diorang. so anda semua bolehlah order dengan tokey kedai ni iaitu cik suhaila.
kat blog cik suhaila nie ada byk pilihan magazine contohnya mingguan wanita, impiana, Pa n Ma, Perempuan, Rapi, Remaja,maskulin, cosmopolitan dan bermacam2 lagi magazine yang ada. 


buku2 motivasi berbahasa inggeris seperti buku ini yang bertajuk Work less, achieve more - Great Ideas to get your life back by Fergus O'Connell dengan hanya berharga RM25 sahaja termasuk postage. tidak ketinggalan buku-buku berbahasa melayu juga ada dijual.salah satunya ialah "Bagaimana akhirnya saya bertudung" by Ir.Endok Sempo Mohd Tahir hanya RM12 termasuk postage.
selain itu, buku -buku biografi seperti  Diana Ross - Unauthorized Biography by J.Randy Taraborelli Rm8 termasuk pos dan juga Kylie the Biography by Sean Smith yang berharga rM13 termasuk postage.


bagi anda yang berminat dengan Novel2 siri penyiasatan,Nancy drew series iaitu seperti The mystery of the Ivory Charm juga ada dijual dengan harga berpatutan iaitu rm9 sahaja termasuk postage. dan bermacam2 lagi novel termasuklah sdyney sheldon novel.


kepada peminat2 majalah, novel and suka membaca boleh la melayari blog cik suhaila ini. so jika ada yang berkenan dihati n ada di dalam list tersebut ley la order..hee
so pape pertanyaan korang ley masuk  blog ini..


ley la klik di sini yep..   

p/s :  Sempena dengan pembukaan blog myreadingstorebysuhaila, Cik suhaila ingin menganjurkan satu giveaway..Macam mana caranya?Senang aje..apa yg perlu korang buat adalah
1) mesti jadik follower blog myreadingstorebysuhaila2) copy banner dan paste dekat blog korang bersama dengan entry yang mempromosikan blog myreadingstorebysuhaila.Lepas itu jgn lupa tinggalkan komen dekat post tersebut supaya senang  nak refer balik blog korang...Entry yg paling kreatif akan dapat 1 buku/novel @ 2 or 3 Magazines (bergantung pd magazine apa) pilihan anda sendiri yg akan di pos kepada anda.Giveaway akan bermula pada 15-30 June 2010.

Jomla join Giveaway ni...





7 comments:

jajarina said...

wa, mnarik gak ek.. :)

gooseberries said...

jaja:
jom la join!! =D

enyheartsdiamond said...

tade masa nak join giveaway2 ni skrg :|

gooseberries said...

eny:
bz nmpak..hehe. =D

Eka Yucika said...

hi sally..

sori lama xdrop komen kt sini..bz and privatekn blog..skrg da x private dh :)

Azizul Luqman said...

best ke?
nmpk cam tak best je.,
hohoho... :P

gooseberries said...

eka yucika:
hai...
ok2..nnti i visit u =)

azizul:
haha..up to u..okey..ngee