Thursday, July 22, 2010

~ 2 weeks at UTM~

salam semua wat kawan2 blogger..

da lama amat tak update blog.. gooseberries pon da majuk kot..coz da lama x jenguk.. so sape2 yg x twu.. aku mmg amat bz sikit last2 week. nak berkemas2 dtg ke UTM. n then bz lak ngan minggu transformasi mahasiswa..heheh

so disebabkan itu, aku x bawak my laptop. mula2 kan datang cnie bukannya ley guna gak. id n passwood pon x dapat lagi. so kiranya hari ni dapat la jugak meluangkan masa untuk menambah entry baru..



tp just dapat kongsikan ckit je la. time orientasi mmg best gak, bila berkumpul 1 dewan besar ngan baju color2, riuh2 wat ombak.memang happening. tp time ada taklimat n ucapan la mmg mengntuk yg amat. faham2 je lah kan..n then pas seminggu tu, yg diakhiri sukan antara kolej, so tamatlah keletihan aku. 

tp upenye itu semua bkn penamat nya. start kena g kuliah, pastu disebabkan aku nie lepasan diploma (direct intake) so kebanyakan subject yg pernah diambil time dip lu boleh ditransferkan. so kebanyakan kelas dengan senior. betul2 menguji ketabahan aku duk kat cnie.

walau macam mana susah sekalipon..aku harap aku dapat tempuhi semua dugaan dan cabaran semasa belajar kat cnie.