Saturday, August 28, 2010

cepatlah 2hb.. yay!!

salam sume..


wah!! da bertaun2 asenye x melawat gooseberries..hee. mana tak nye. amat2 bz ngan assigment, test lagi.hurmm. bz sgt2 berbanding tyme amek dip lu. so pe nk cerita ekk..


sebelum minggu start puasa, aku sempat balik sekejap ke kl, coz menghadiri majlis konvokesyen multimedia college ke 14.. wah!! mmg xcited gler nak konvo. lagi2 dapt jumpe semua kawan2 sekelas. mmg macam reunion da rasanya. so dpt la gak upload ckit gambar.. best konvo nie sbb dapat macam2.. dapt bunga, kucing..haha. thank to my mom. amat2 memahami yang anak dia nie suka kucing tp x ley pegang kucing.. :)












mula2 sekali walaupon terlambat selamat berpuasa kepada semua kaum muslimin dan muslimat. taun nie first time berpuasa kat tempat yang jauh dari family. kalau lu duk kl..dekat je nk balik pahang. huhu. tp xpe lah. pengalaman berpuasa di tempat orang. hee


first day puasa kat  skudai nie, kwn2 sume cerita pasal nasi ambang. so sume org johor mesti tahu kan.. n then first berbuka dapat la merasa nasi ambang nie.best la gak. cuma macam pelik ckit sbb ada mee goreng. so x la sure apa perkara yg wajib ada dalam nasi ambang nie. hurmm so sape2 yg taw ley kongsi2 ckit...hee


so da x twu nak tulis pe..sbb nak pk nak berbuka pe lak ptg nie.. haishh. soalan yang setiap hari kena pk dalam masa sebulan nie..hee. n then x sabar nak tggu 2hb sebab da ley start balik raya. cuti yang agak lama. hopefully bila da nak balik cnie jangan malas. becoz assignment, presentation n becoming test n final exam..huu


* selamat berpuasa n selamat hari raya!! :)