Monday, January 3, 2011

~kembali berjuang~

salam..

semalam bersamaan 2hb januari 2011, maka kembalilah aku ke tanah skudai. oh tidak!! kembali nya aku untuk berjuang. so nak x nak kena jugak menjalankan tanggungjawab nie. kiranya x terlambat lagi la kan nak wish HAPPY NEW YEAR!!..



so da masuk taun baru kenalah gak ada azam baru kan. azam baru aku ialah naik kan pointer lagi. result da ok cuma kena perbaiki lagi. azam lain..xde.hee. 

hari ini, dari pagi duk kat pejabat fakulti. masalah kami lepasan diploma yang tak abes2 dari sem 1 lagi. masalah jadual bertindih, kod subjek tak sama la. macam-macam la yang berlaku.tp kami je la yang kena macam tue. nasib la kami ramai jugak. so dapatla tolong antara satu sama lain. harap semuanya ok dan dapat masuk kelas macam biasa. tak sabar da nak belajar nie.. 

penatnya rasa ari nie, semalam degil tak nak kemas barang. hari ni barulah sibuk nak kemas barang. da siap da semua. semalam memang rasa penat sangat. aku naik bas 2 tingkat. bas penuh atas dan bawah. aku duk kat atas. faham2 la kat tempat duduk atas agak sempit. kaki pon tersepit je. 4 jam kena duk camtu, nak tidur pun x sempat. tp xpe la janji lepas gak balik dengan selamat.

k la.. nak tidur laks... =)

5 comments:

Adibah Sharudin said...

all da besh.
chaiyok2 mari bersama-sama naikkan pointer.. hehe

gooseberries said...

yep..sama2 la kita..heheh

Anonymous said...

Il semble que vous soyez un expert dans ce domaine, vos remarques sont tres interessantes, merci.

- Daniel

oya said...

gambate!!!

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Selamat Tahun Baru Dengan Azam Baru
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara
Salam Sebuah persahabatan....
Terima kasih atas kembara ziarah maya”

Halamak sebenarnya lama sangat lahhh tak ziarah kat sini.... banyak sangat yang tertinggal lahhh...

adoiiii maaf sorry ampun yerrrr

aku harap lepas ni dapat merapatkan kembali jalinan blog kita...