Monday, January 17, 2011

sekarang saya faham..

pang!!! adess 
sekarang nie asyik mengantuk jek. 

awal2 semester da start bahagikan group dan dapat asignment. sem ni memang terbaik la. kebanyakan subjek kena research journal. da tertukar2 journal da. sampai x tau beza journal antara subjek.semuanya nampak sama n  lebih kurang jek. tp nak wat cam ne kan. x wat kang, alamatnya xde la carry mark. nak tumpu final je..harapanlah :)

tapi yang paling aku suka, bila kena wat video. sebabnya, x payah nak baca journal. yang paling penting dapat jadi pelakon. jadi extra pun xpe. janji dapat gak masuk lam video tu. yela muka aku kenalah ada gak, walaupon bukanla pelakon utama. hehe.. poyo je kan..macam la nak berlakon betul2. 



sebenarnya, untuk subjek training design, kena wat satu video ape2 topik yang telah disenaraikan. so group aku pilih untuk wat writing resume. ermm da dua kali meeting, so story board n skrip da pon siap. cerita ringkas jek. cerita nie kitorang reka bersama2. so ringkasan serba sedikit cerita ni ialah tentang seorang graduan yang x pandai membuat resume dan nak mintak kerja. so disebabkan masalah tersebut, dia tidak dapat kerja. so cam tue la. x ley la cerita sampai abeskan. video nie pendek jek hanya untuk durasi 10 minit sahaja.

first time aku wat video nie. harap2 ok la. sekurang2nya ilmu multimedia kat mmc lu still berguna.. 


p/s: thanx sape2 yg sudi datang blog nie, sori myb ade yg terlepas pandang utk follow or untuk melawat. ade masa gooseberry dtg ler... :)


5 comments:

Jemari Seni said...

Insyaallah! Good Luck ya!

Sakira said...

Goodluck ngan video tu !
Mesti leh score it pnye ;D

gooseberries said...

jemari seni: thank akak :))

shak: yup..mesti punya!!! hahah

Botak said...

bz ek skrg ni..
pe² pon gud luck r utk video tu..
hehehehehe... :D

learn seo mumbai said...

nice post.. good luck